Debbie ❤️ Elmo

Vi är så otroligt glada över att dela med oss av nyheten att Debbie är dräktig med Elmo. Det har varit några spända veckor och vi pustade alla ut när Eva kunde se några valpar på ultraljudet, men antagligen blir det en liten kull. 
 
NORD UCh Stanroph Sweet Dreams, Debbie
 
Debbie, vår Debbie. Den spanska prinsessan som jag åkte ner och hämtade hos Anne när hon var 4 månader. Mamma hade valt henne vid 7 veckor och mer rätt kunde det inte bli. Debbie känner många av er, och vi har ju skrivit om henne förut. Men Debbie debuterade på utställning i Sverige när hon var drygt 9 månader med en klassvinst med CK. Innan sitt svenska utställningschampionat hann hon ta cert i Danmark och Finland och även erövra ett 2a pris på B-prov med mamma. När det sista svenska certet var vunnet blev hon NORD UCh. Framförallt är Debbie en väldigt enkel liten hund, hon älskar allt och alla och finner ro i det mesta. Hon har sedan tidigare en kull med Davy vilket resulterade i våra ungdomar Loke och Tilly samt deras syster Smilla. 
 
 
 
 
Aust Ch Goldew Southern Son, Elmo
 
Elmo fick jag äran att lära känna under min tid hos Kim Handley i Sydney. Att jag tilltalades av hans utseende och exteriör visste jag redan eftersom jag följt honom på internet under många år. Men jag fastnade direkt för hans mentalitet då han var en utåtriktad, vänlig hane med mycket fart. Eftersom vi nästintill varje dag packade in hundarna i bilen och åkte till hundstranden fick jag uppleva hans passion för vatten. Jag fick även äran att vara hans handler under min tid i Australien, på fredagarna studsade han upp på trimbordet och njöt av fönen och att bli trimmad. Och på utställningarna var han ett proffs, otroligt vältränad av Kim och en fröjd att visa. Han flöt genom ringen, ställde sig gärna med en viftande svans och var lätt att ställa. Vi hade verkligen kul!  
 
 
 
 
Ikväll skålar vi och gosar med den blivande mamman!
 
 
Nu ser vi fram emot valpar i mars! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback