Krutgumman Remy 13 år idag!

Idag hurrar vi extra högt för härliga Remy, Stanroph So Remember Me, som fyller hela 13 år. Remy bodde sin första tid hos sin uppfödare, Anne Woodcock, i England och kom till oss i mars 2006. Tanken var då att hon skulle paras med Kevin, Stanroph Sandboy, och sen åka tillbaka till Anne och ha sin första kull. Tyvärr visade det sig att hon inte hade några valpar i magen, och efter mycket funderande från mamma och Annes sida så bestämdes det att hon skulle komma tillbaka till Sverige och bo hos oss permanent. Innan hon kom tillbaka parades hos med Ch Catcombe Cock A Doodle Doo och hemma i Sverige igen födde hos en kull på 10 valpar, vår M-kull med bland annat Doris. Men hon hann även ha två till kullar, och båda dom var faktiskt med vår egen Billy, SE UCH Combine Hennessy. 
 
Remy (till höger) tillsammans med sin dotter Doris och barnbarn Twiggy
Remy tillsammans med Billy
 
Remy hann visas på Championship utställningar i England där hon varje gång var placerad bland de fem bästa i klassen. På Crufts 2007 var mamma över och då fick hon äran att visa Remy som slutade på en tredjeplacering i en klass på 26 tikar. Här i Sverige har hon också visats en del och har bland annat vunnit cert för Hans Almgren. Jag, Linda, fick äran att visa Remy en del som veteran där hon vann flertalet BIR-veteran med placeringar i BIS-finaler. 
 
Remy som junior på Skokloster 2006
 
 Remy och mamma på Crufts, England
 
Remy på GRK Club Show 2014 som veteran
 
Sen några år tillbaka bor Remy hos våra goda vänner Inga-Lill och Leffe där hon strosar omkring på tomt och hästgård med sin veterankompis Idun. Remy kunde inte ha ett bättre pensionärsliv! 
 
Remy och hennes bästis Idun, Combine Key To My Heart