En vecka på soffan

I lördags förra veckan träffades jag och mamma för att jag äntligen skulle få återförenas med Flamma efter alldeles för många veckor isär. Jag såg fram emot att gå ut och leka hela söndagen. Istället vaknade jag med influensan och den senaste veckan har jag inte alls mått bra. Faktum är att jag inte ens minns sist jag mådde så dåligt. Feber, värk och förkylning. Och absolut noll ork till någonting. På nåder har jag orkat släpa mig ut på korta turer med Tessa och Flamma, men någon lek har det inte varit att tala om.

Det är i stunder när man mår visset som man inser hur bra man vanligtvis har det. Jag är sällan sjuk, orkar mycket och har typ aldrig värk. Dessutom är jag envis och ser ofta till att klara mig själv. Men den här veckan har det varit skönt att ha Niklas som kunnat hjälpa till en del med hundarna på kvällarna. Som tur är har hundarna tagit den lugna veckan med ro.
Speciellt Flamma märker man verkligen blivit en vuxen hund, som inte hamstrar energi på samma vis som en unghund. Hon som alltid vill att allting ska vara precis som vanligt har känt på sig att jag inte mått bra. Tålmodigt har hon vakat utanför sovrumsdörren och kommit med uppmuntrande slick på händerna när jag rört mig mellan soffan och sängen. Världens bästa lilla Flamma!
Idag är det lördag och jag är feberfri sedan igår men orken lyser fortfarande med sin frånvaro. Jag får nog ställa in mig på ytterligare en lugn vecka. Jobb, promenader och sedan lugna kvällar. Nästa helg orkar jag nog leka med Flamma i skogen igen.

Kommentarer

Kom ihåg


Trackback