Club Show 2017

Den 9 september 2017 är ett datum jag sent kommer glömma. Är så glad över att mamma och jag kom iväg trots att vi "bara" hade Toddy att visa. Resultatet har ni säkerligen redan läst på facebook, men jag vill självklart dela med mig av det även här på bloggen. I bilen påväg ner till Skåne pratade vi om de tidigare Club Shows som jag varit på med Toddy och kom fram till att det var två gånger, där han blivit 2a bästa hane på båda. Så, tredje gången gillt blev det för oss eftersom Toddy gick hela vägen till att bli BIR (vi fick BIS rosetter då klubben inte hade de andra) från jaktklass.
 
Det var en väldigt speciellt känsla, och även om Toddy alltid varit en enkel hund att visa var det en DRÖM att visa honom denna dag. Han hamnar lätt lite i bakgrunden nu när jag håller på så mycket med Maxi, men där och då kände han nog att den dagen handlade bara om honom. Toddy och jag har upplevt många utställningar tillsammans och uppnått alla de mål jag satt upp för honom, men att vinna Club Show för två rasspecialister från England var något alldeles extra. 

Utöver utställningen blev det en härlig helg med mamma. Med oss hade vi även Maxi och Davy så under söndagen gick jag en härlig promenad med killarna under tiden som mamma gjorde gårdsbesök. Under bilresan hem hann vi även stanna till längs vägen och träna Davy inför kommande jaktprov! 
 
Tänk var mycket jag har fått uppleva genom denna underbara hund. Nästa gång Toddy visas på en utställning kommer det att vara som veteran. Vart har alla år tagit vägen?!
 
Toddy under bedömning i jaktklassen (innan regnet hade kommit)
 
 Stunden efter att Janet Buckingham gett rosetten till oss...♥

 En glad matte och ett härligt stöttande gäng i bakgrunden - det var SÅ härlig stämning runt ringen!
 
BIS/BIR: C.I.E NORD UCH LV CH Combine Quite A Boy
BIS-2/BIM: Floprym Open A Nut
 
Här blev Toddy utvald till bästa jaktmeriterade golden. Tiken som blev bästa jaktmeriterade tik heter Made My Way Xlusively Mine
Kommentarer

Jättegrattis, Linda! Vad fin din Toddy är. Gillar filmen, särskilt det goa slutet :-)


Kom ihåg


Trackback