Vår årsdag

Det är  få årsdagar jag faktiskt bryr mig om men den 17 oktober känns speciellt i magen. Det är ett datum jag minns med både obehag och värme. Den första valp jag valt helt själv och hänsynslöst investerat mitt hjärta och min själ i hade visat sig ha artros och för tre år sedan opererades Flamma just den här dagen. En operation som skulle ge oss möjlighet till ett aktivt liv ihop.
 
Jag tror ni som läser här känner till historien om Flammas hälta, operationen och rehabilitering under år 2014. Om inte finns en hel kategori tillägnad perioden här i bloggen: "Flammas artros".
 
Här kan man läsa om våra tidigare årsdagar:

Flamma blev hel och symptomfri, det är jag lycklig över. Precis som innan diagnos och operation driver hon mig både till vansinne och får mitt hjärta att svämma över av kärlek varje dag. Olikt mina tidigare hundkärlekar är hon en individ som det räcker med att ha en av under sin livstid, men jag skulle aldrig velat vara utan henne.
 
Idag firar vi vår årsdag som vilken annan dag som helst, genom att spendera tid med varandra. Först morgonpromenad längs Norrviken. Sen hon sover under mitt skrivbord på jobbet hela dagen med kort avbrott för lunchtur. På eftermiddagen får hon springa fritt i skogen och till kvällen rullar hon ihop sig i sin biabed utanför mitt sovrum. De är få minuter av dygnets vakna tid vi inte spenderar ihop, jag och min Flamma ❤️Kommentarer

Kom ihåg


Trackback