Den ena halvan har fyllt år ❤️

 
Självklart vill jag (Linda) rikta ett STOOOORT grattis till den äldsta halvan av Systrarna Widebeck som igår fyllde 30 år! Eftersom jag bor i Linköping och Jenny i Stockholm kunde jag tyvärr inte fira hennes födelsedag igår, men resterande familj samt lite släkt och vänner befann sig i Jennys lägenhet i Blackeberg och firade födelsedagsbarnet. Mamma och pappa gjorde även en liten överraskning och dök upp på firandet trots att dom sagt till Jenny att dom inte kunde komma till Stockholm. Vad Jenny fick i present ska hon få berätta själv... Men det är ett äventyr hon sent kommer glömma!

Jenny och jag har hunnit med en hel del hundiga äventyr tillsammans. Jennys hundintresse började som ni vet mycket tidigare än mitt och jag måste nog erkänna att det inte bara var några hundar och mamma som startade mitt hundintresse. För en viss syster peppade mig och Doris på agilityplanen under en ganska lång tid, och det var ju faktiskt där det började. Efter det har vi turats om att peppa och stötta varandra. Vi har följt med varandra på resor och peppat på både utställningar och jaktprov. Skrytit om våra hundar över telefon till varandra men också klagat över våra hundar. Vi turas helt enkelt om att lyssna, hjälpa, peppa och finnas där. 
 
Jag tycker det är fantastiskt att få dela ett så stort intresse med Jenny - och jag hoppas att vi kommer fortsätta att dela intresset långt framöver. MEN, i helgen lämnar vi hundar hemma och slår klackarna i taket och firar Jenny tillsammans med släkt och vänner. Tjoho! 

Stort grattis Jenny, jag hoppas att din dag blev som du önskat. Vi ses i helgen! 

I den här miljön trivs vi som bäst!

Dagen till ära hittade jag en gammal goding på oss båda med 2 valpar 
Vem kan gissa vilka valpar detta är?
Kommentarer

Vet inte men en vild gissning är såklart T & T 💙❤️ o hur som helst stort GRATTIS till Jenny 🌹
Kram Ann-Sofie

Svar: Tack Ann-Sofie! Mycket bra gissning på svår fråga från Linda. Jag har svårt att avgöra men TROR att dessa två filurer kan vara Davy och Dagny! /Jenny
Jenny & Linda Widebeck


Kom ihåg


Trackback