Drömmar som förverkligas

Japp, som Linda skrev har jag fyllt 30 år och hela födelsedagsveckan blev ett himla spektakel. Det hela började hemma i lägenheten i Blackeberg på min födelsedag där familj och släkt kom för att fira och överlämna en väldigt speciell present från hela gänget.
 
Låt mig backa bandet 4 år
Ni som följt mig sedan dess minns kanske när jag år 2013 tävlade om en plats på Fjällräven Polar 2014? Ett slädhundsäventyr i norra Sverige där man fick lära sig navigera ett hundspann genom fjällvärlden. Bara vinnaren fick delta, jag slutade tvåa i tävlingen och missde därför äventyret med en hårsmån. Det är en av mina största besvikelser! Såhär såg mitt tävlingsbidrag ut:
 
 
Drömmen blir verklighet
Men nu ska jag få uppleva ett liknand äventyr. I 30-års present fick jag nämligen en resa till Kiruna där jag ska få läta mig köra hundspann och ge mig ut på 2-dagars tur tillsammans med Niklas. Så spännande!
 
Halloweenfest som grädde på moset
...men det var ju inte slut där. I lördags hade jag nämligen bjudit in till en halloweenfest på en lokal i gamla stan i Stockholm. Nästa 50 vänner kom och festade loss i de mest omöjliga och omöjliga utklädnader. Den här veckan känner jag mig rätt slut som artist men i hjärtat ömmar av värme och kärlek för alla som varit med och firat ❤️