Drömmar som förverkligas

Japp, som Linda skrev har jag fyllt 30 år och hela födelsedagsveckan blev ett himla spektakel. Det hela började hemma i lägenheten i Blackeberg på min födelsedag där familj och släkt kom för att fira och överlämna en väldigt speciell present från hela gänget.
 
Låt mig backa bandet 4 år
Ni som följt mig sedan dess minns kanske när jag år 2013 tävlade om en plats på Fjällräven Polar 2014? Ett slädhundsäventyr i norra Sverige där man fick lära sig navigera ett hundspann genom fjällvärlden. Bara vinnaren fick delta, jag slutade tvåa i tävlingen och missde därför äventyret med en hårsmån. Det är en av mina största besvikelser! Såhär såg mitt tävlingsbidrag ut:
 
 
Drömmen blir verklighet
Men nu ska jag få uppleva ett liknand äventyr. I 30-års present fick jag nämligen en resa till Kiruna där jag ska få läta mig köra hundspann och ge mig ut på 2-dagars tur tillsammans med Niklas. Så spännande!
 
Halloweenfest som grädde på moset
...men det var ju inte slut där. I lördags hade jag nämligen bjudit in till en halloweenfest på en lokal i gamla stan i Stockholm. Nästa 50 vänner kom och festade loss i de mest omöjliga och omöjliga utklädnader. Den här veckan känner jag mig rätt slut som artist men i hjärtat ömmar av värme och kärlek för alla som varit med och firat ❤️Den ena halvan har fyllt år ❤️

 
Självklart vill jag (Linda) rikta ett STOOOORT grattis till den äldsta halvan av Systrarna Widebeck som igår fyllde 30 år! Eftersom jag bor i Linköping och Jenny i Stockholm kunde jag tyvärr inte fira hennes födelsedag igår, men resterande familj samt lite släkt och vänner befann sig i Jennys lägenhet i Blackeberg och firade födelsedagsbarnet. Mamma och pappa gjorde även en liten överraskning och dök upp på firandet trots att dom sagt till Jenny att dom inte kunde komma till Stockholm. Vad Jenny fick i present ska hon få berätta själv... Men det är ett äventyr hon sent kommer glömma!

Jenny och jag har hunnit med en hel del hundiga äventyr tillsammans. Jennys hundintresse började som ni vet mycket tidigare än mitt och jag måste nog erkänna att det inte bara var några hundar och mamma som startade mitt hundintresse. För en viss syster peppade mig och Doris på agilityplanen under en ganska lång tid, och det var ju faktiskt där det började. Efter det har vi turats om att peppa och stötta varandra. Vi har följt med varandra på resor och peppat på både utställningar och jaktprov. Skrytit om våra hundar över telefon till varandra men också klagat över våra hundar. Vi turas helt enkelt om att lyssna, hjälpa, peppa och finnas där. 
 
Jag tycker det är fantastiskt att få dela ett så stort intresse med Jenny - och jag hoppas att vi kommer fortsätta att dela intresset långt framöver. MEN, i helgen lämnar vi hundar hemma och slår klackarna i taket och firar Jenny tillsammans med släkt och vänner. Tjoho! 

Stort grattis Jenny, jag hoppas att din dag blev som du önskat. Vi ses i helgen! 

I den här miljön trivs vi som bäst!

Dagen till ära hittade jag en gammal goding på oss båda med 2 valpar 
Vem kan gissa vilka valpar detta är?
Vår årsdag

Det är  få årsdagar jag faktiskt bryr mig om men den 17 oktober känns speciellt i magen. Det är ett datum jag minns med både obehag och värme. Den första valp jag valt helt själv och hänsynslöst investerat mitt hjärta och min själ i hade visat sig ha artros och för tre år sedan opererades Flamma just den här dagen. En operation som skulle ge oss möjlighet till ett aktivt liv ihop.
 
Jag tror ni som läser här känner till historien om Flammas hälta, operationen och rehabilitering under år 2014. Om inte finns en hel kategori tillägnad perioden här i bloggen: "Flammas artros".
 
Här kan man läsa om våra tidigare årsdagar:

Flamma blev hel och symptomfri, det är jag lycklig över. Precis som innan diagnos och operation driver hon mig både till vansinne och får mitt hjärta att svämma över av kärlek varje dag. Olikt mina tidigare hundkärlekar är hon en individ som det räcker med att ha en av under sin livstid, men jag skulle aldrig velat vara utan henne.
 
Idag firar vi vår årsdag som vilken annan dag som helst, genom att spendera tid med varandra. Först morgonpromenad längs Norrviken. Sen hon sover under mitt skrivbord på jobbet hela dagen med kort avbrott för lunchtur. På eftermiddagen får hon springa fritt i skogen och till kvällen rullar hon ihop sig i sin biabed utanför mitt sovrum. De är få minuter av dygnets vakna tid vi inte spenderar ihop, jag och min Flamma ❤️