Världens gulligaste lånehund

Ni som följer mig på Instagram har kanske noterat att det varit få bilder på Tessa de senaste veckorna, men en hel del på en viss lånehund istället. Sedan början av oktober har Tessa nämligen bott hemma på Stavtorp och lånehunden jag har i Stockholm istället är ingen mindre än Debbie, NORD UCh Stanroph Sweet Dreams.
 
Det är inget permanent byte, utan gjordes till en början för att vi hoppades på att Tessa var dräktig. Men efter att det visat siga att det inte var så kände varken Flamma eller jag oss redo att släppa taget om Debbie, så vi kom överens som att byta några veckor till. När jag var yngre och bodde hemma lärde jag känna hundarna på ett annat vis och därför är det lyxigt att få spendera lite tid på tu man hand med de yngre förmågorna. Tessa trivs ju både i Stockholm och på Stavtorp så henne går det ingen nöd på, även om jag saknar henne såklart!
 
Debbie är verkligen en helt underbar individ. Så glad och framförallt vänlig. Hon är snäll, försiktig och hänsynsfull med allt och alla. Hemma är hon lugn och får vi besök klättrar hon snabbt upp i deras knä. I skogen är hon följsam och enkel att ha lös. På kontoret sover hon mest i korgen men kan skälla till lite när jag får besökare på rummet. Det är väl egentligen hennes enda last.
Såhär sover Debbie på jobbet om dagarna. Hur kan det ens vara skönt?
På lunchen går vi promenad. Får tjejerna välja vill de gå till vattnet och spana på änder.
Debbie älskar vantar. Hon brukar få bära mina i hissen, det är hennes bästa stund på dagen tror jag!
På helgerna får hon följa med gänget ut och träna. Här poserar Flamma, Nelson, Debbie, Eira, Filur och Astrid. 
Typisk kväll i Blackeberg. Jag skickade sms till mamma och skrev "Gissa vilken hund som har fyra leksaker i sin korg och vem som bara har en men är lycklig ändå?". Mamma svarade snabbt "Hmm... vem har en egoist till mor och vem har Tino som far?"
 
Tänk att Flamma och Debbie typ är kusiner och ändå så olika. Tessa (egoisten) och Tino är båda barn till Magda. Flamma är på många vis lik Tessa till sin personlighet och Debbie lik sin far Tino.Kommentarer

Halvsystrarna Debbie o Maya så lika i mycket ❤❤ hälsar Ann-Sofie

Svar: Det är dom verkligen! /Jenny
Jenny & Linda Widebeck

Så herlige Debbie virker:)Veldig gøy bildet med så ulike jaktgolden:)

Svar: Hon är underbar <3 men varken Flamma eller Debbie kan räknas som jaktgolden. Debbie är faktiskt både svensk, dansk och finsk utställningschampion! /Jenny
Jenny & Linda Widebeck


Kom ihåg


Trackback