Stanroph So Remember Me - Remy 12 år

Idag, på mors dag, fyller en alldeles speciell hundmamma 12 år - Stanroph So Remember Me, kallad Remy. Remy växte upp hos Anne och 2006 bestämde hon och mamma att hon skulle komma till oss i Sverige och paras med vår Kevin (Stanroph Sandboy), därefter skulle hon förhoppningsvis åka tillbaka till England dräktig. Tyvärr gick hon dock tom den gången. Året efter åkte mamma över till Crufts, där fick hon äran att visa Remy på gröna mattan till en tredje placering. Senare under 2007 bestäms att Remy ska få komma tillbaka till Sverige, parad med Ch Catcombe Cock A Doodle Doo eftersom Anne tyckte att Remy verkade deppig, hennes tro var att hon skulle få det bättre hos oss. Vi var väldigt glada i att få välkomna henne tillbaka!

Remy och mamma, Crufts 2007
 
Remy tillbaka i Sverige 2007
 
Remy anländer dräktig när hon kommer till oss och får 10 valpar i januari 2008 varav en av tre tikar är SEU(u)CH FI UCH Combine Merry Message. Vi behöll även hanen Combine Make My Day tills han var 4 månader och flyttade sedan till Marie Sippu i Finland. 
 
Remy fick två kullar till hos oss - båda med Billy, SEUCh Combine Hennessy. I den första föds Combine OO Seven, som ägdes av Fredrike Daniels i Tyskland och även Combine Online, som blir mor till SEUCh Combine Steward of the Line (Davy). I den andra fanns bland annat Combine Rockabilly, som ägs av Anita Ohlson, Combine Ram Di Dam, ägare Mille Selander och Combine Razzle Dazzle ägare Birgit Schneeweis. Valparna som finns hemma på Combine nu som har Davy som far är alltså barnbarnsbarn till Remy!
 
Remy var alltid en väldigt duktig mamma!
 
Remy & Billy 
 
Remys pappa, Int Ch Dreamylake Day And Night (Billo), var en hund som Anne föll för under en domaruppdrag i Italien. Även mamma föll för samma hane och han har även blivit far till en kull valpar på Combine, nämligen 2005 vilket blev J-kullen. Det var under samma år som Remy föddes. Billo tävlade även på hög nivå på Field Trial i Italien och var snuddande nära att få ett FT Champonat.

Anne och Billo
 
Anne dömer Billo till BIR
Idag lever Remy ett underbart pensionsliv hos Inga-lill och Leffe Vold som bor i närheten av Combine. Stort grattis Remy! 
 
En väldigt söt 9 veckor gammal Remy i England!
 Kommentarer

Grattis Remy, vilken härlig krutgumma 💖👏🌺
Kramar från Maya o mig 💞


Kom ihåg


Trackback