Sommar i Blackeberg

Nu börjar det närma sig semester för mig (Jenny). Bara tre arbetsdagar kvar innan jag går på två veckors ledighet. Det ska bli helt underbart. Planen är Niklas, hundarna och skåpbilen.
 
Men sommarkänslan har redan smugit sig på. Det är lugnt på jobbet och jag trivs med att vara på kontoret och känna att jag får jobba ostört. Kvällarna fantastiska. Flera gånger i veckan blir det bad på klipporna nedanför oss och övriga dagar tränar vi lite apportering eller rallylydnad. Oftast hemma, Blackeberg är verkligen vår oas i Stockholm som är speciellt härlig på sommaren.
Som ni ser på bilderna ovan bor Linda hos oss några veckor i sommar. Hittills har hon varvat att ha med Toddy och Maxi. Den senaste veckan har Toddy bott hos oss och det är gulligt att se vilket band det finns mellan honom och Tessa. De är ju som bekant kullsyskon och bodde ihop sina första år. Toddy och Tessa leker inte med varandra. Inte heller gillar någon av dem att dela sovplats. Men de håller sig ändå hela tiden nära varandra.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback