GRK Open Show i Linköping

Det finns en positiv sak med löptik och det är att efter löp kommer päls. Tessa ligger lite efter fortfarande men Flamma börjar faktiskt få päls igen. Jag som inte är så duktig på att trimma har test mig fram med saxen över hals, öron, svans, byxor och tassar. I lördags var det nämligen dags för goldenklubbens utställning i Linköping och Flamma var anmäld!
 
Jag har fått kämpa en del för att få Flamma dit jag vill ha henne i ringen. Jag vill ha en hund med utstålning, som kan stå själv och visa sig glatt. Balansen har varit klurig för Flamma som har svårt för begreppet lagom. Antingen har hon känts peppad och spänd eller lugn och avslagen. Men i lördags fick vi till det. Avslappnad och glad, vad härligt det kändes!
 
Att domaren gillade henne var såklart också trevligt. Vinst med hederspris i klassen maiden räckte sedan till en femte placering i konkurrensen om dagens bästa tik. Det hade jag aldrig trott skulle hända. Här nedan ser ni mallgrodan med sin rosett. Flambolina som nästan aldrig känns enkel, men ibland slår till och gör mig sådär riktigt, riktigt, riktigt glad!
 Kommentarer

Åh, lilla goa Flamma :-) Bra jobbat av er båda - Grattis!

Svar: Tack Birgitta <3 /Jenny
Jenny & Linda Widebeck


Kom ihåg


Trackback