Flamma har fyllt 3 år

Helgen som gick fyllde Flamma och hennes syskon i Kennel Combines U-kull 3 år. Visst är det då hundarna blir vuxna på riktigt? Man kan i alla fall inte skylla på att de är unghundar längre! Flamma firade sin födelsedag på Femöre. Jag och min syster Malin grillade hamburgare och både Tessa och Flamma knaprade på lite fjolårstång.
Flamma och Malin på femöre i februari 2017.
 
När hundarna en stund satt på bryggan och spanade efter sjöfåglar sköljde ett minne över mig från när Flamma var valp. Just till Femöre gjorde vi nämligen vår allra första utflykt ihop när hon var omkring 3 månader gammal. Precis på samma sätt satt de och spanade på fåglar ihop då. Tänk vad mycket som skett sedan dess.
Tessa och Flamma på Femöre i juni 2014.Nu är det officiellt!

I veckan landade det ett fint paket i brevlådan i Linköping. En bekräftelse och ett fint diplom på att Toddy nu officiellt är registrerad som C.I.E - Internationell Utställningschampion. Titeln erövrade Toddy genom att vinna 2 CACIB i Sverige, 1 i Polen och det sista i Tyskland. Nedan följer utställningarna!

 
CACIB nr 1 - Strängnäs INT 2013
 

CACIB nr. 2 - Kista INT 2014
 

CACIB nr.3 - Polen 2014

CACIB nr.4 - Tyskland 2016 
 
Och sen efter några månader kom diplomet från FCI - nu är det officiellt och registrerat även i Sverige. Mina finafina Toddy. Vilka resor jag har fått gjort tillsammans med honom. Detta var ett mål jag satte för många år sedan, och jag är så otroligt stolt att vi nått ännu ett mål tillsammans. 

C.I.E SEU(u)CH FI UCH LV CH Combine Quite A Boy <3 Följ med på vår semester...

...via youtube i efterhand! Klicka på play och njut av vår fjällsemster komprimerad till tre minuter sol, snö och hund. Tillbaka i vardagslunken känns semsterveckan väldigt långt borta...