Julaftonspromenad

På julafton är vårt fokus hemma på Stavtorp och kennel Combine att umgås och ett stående inslag är julaftonspromenaden på förmiddagen. Då samlas hela familjen samt Mille och hennes hundar för att gå en sväng ihop. De senaste åren har vädret verkligen varierat, allt från att vi fått pulsa snö till att komma tillbaka genomblöta av regn. Årets promenad var nått mellanting.
Först körde vi uppsamling och gruppbild innan vi blev allt för skitiga. I det bakre ledet står Nisse, Jenny, Mille, Linda och Malin. I det främre ledet sitter Debbie, Davy, Tessa, Flamma, Kira, Tekla, Maxi, Toddy och Doris.
 
Vi sätter ofta hundarna i grupp och kallar sedan i dem med deras namn en efter en. Klurigare än vad man kanske kan tro! Här är några redan inkallade men kvar och väntar på sin tur är Doris, Davy, Debbie, Tekla, Toddy, Flamma och Maxi.
 
En vanlig syn när familjen är på promenad. Mamma och pappa fotar varandra med varsin kamera. Linda håller ordning på hundar. Jenny spanar efter Flamma och Malin minglar.
 
Malin och pappa Nisse. Kanske inte de vanligaste ansiktena på den här bloggen!
 
Snö! Davy, Doris och Debbie passar på att ta en svalkande paus.
 
Trots att det inte var mycket snö letade sig massa in i kängorna. Jag (Jenny) skakar ut men Flamma är otålig och vill ifatt sina vänner.
 
När vi kom hem var det gott med pappa Nisses lussebullar och ett par timmar senare mumsade vi i oss lax oxh kräftor som alltid finns på bordet hos oss vid jul. Eftermiddagen for Malin med tåget för att hinna med flyget till Ghana dagen därpå men Linda och jag blir kvar på Stavtorp med våra hundar fram till nyårsafton. Både träning i hundhall och apporteringspass är inplanerade.Kommentarer

Fine bilder. Godt nytt år til dere alle


Kom ihåg


Trackback