Championat från jaktklass!

Efter fyra reserv cert satt det äntligen där, det sista certet Debbie behövde för att vara berättigad till ett Svenskt utställningschampionat. Det var mamma som åkte på SSRKs Club Show i Askersund för domare Kerstin Henriksson. Men det var inte "bara" ett Svenskt championat hon blev berättigad till. Sedan innan hade Debbie nämligen ett cert i Danmark samt ett i Finland som nu gör att hon erövrat ett NORDISKT UTSTÄLLNINGSCHAMPIONAT (väntar på bekräftelse)! 
 
"Debbie" NORD UCH Stanroph Sweet Dreams, bild tagen hemma efter utställningen
 
Något som är lite extra roligt med Debbies championat är att hon har tagit alla cert från jaktklass. När hon var 19 månader startade mamma henne på KM där dom lyckades få ett 2a pris. Så direkt efter alla unghundsklassen på utställning kunde hon kliva direkt till jaktklass istället för öppenklassen. 
 
Debbie är en väldigt speciell hund för oss, och framförallt för mamma. Debbie är ett resultat av ett av mamma och Annes sista samarbeten och dom jobbade verkligen tillsammans för att kullen skulle kunna komma till liv. Jag fick nämligen flyga till Anne och hämta Debbies mamma Shakira, Stanroph Silent Shakira, som sen stannade hos oss en hel sommar. När hon parats med mammas Tino, SEU(u)CH FI UCH Combine Nintendo, flög hon tillbaka hem till Anne där kullen föddes. Vid 7 veckors ålder flög mamma ner och tittade på kullen och föll för Debbie, som vid 4 månaders ålder kom till Sverige tillsammans med sin bror Mario som bor hos Anita Ohlson.
 
Förhoppningsvis kan vi få njuta av Debbie valpar så småningom... <3 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback