Speciella små valpar!

När Anne hastigt lämnade oss förra året, hade hon planer på att ta en kull på Pippa - Goldenmill Struff My Stuff For Stanroph. Några hanar var i åtanke, och bland dom fanns mammas Davy - SE UCH FI UCH Combine Steward Of The Line. När Pippa sen kom hit, boade in sig och efter några månader började löpa tog vi beslutet att para henne med Davy. Idag trodde jag att jag skulle komma hem till en valpning, men så länge kunde hon inte hålla sig utan jag kom hem till alldeles nykläckta valpar. 
 
Det känns extra speciellt på så sätt att Pippa var Annes sista avelstik och både hon och Davy innehåller många Stanroph-favoriter. Allt ifrån vår egen Stanroph Sandboy och sedan även Ch Stanroph Sailor Boy, Ch Stanroph Shere Fantasy, Sh Ch Stanroph Solar Flame osv. 
 
Förra helgen var vi alla hemma och firade påsk, och i köket gick Pippa runt med en ENORM mage. Som varje gång har vi gissat på hur många valpar det skulle bli, vilken dag hon valpar och vad fördelningen blir. Vi var alla ganska enade om att detta bör vara en relativt stor kull. Och visst var det många i den magen. Nu hoppas vi att alla håller sig friska och starka!
 
Som ni förstår kommer min helg spenderas i valplådan med lite avbrott för hundrastningar! 
 
SE UCH FI UCH Combine Steward Of The Line & Goldenmill Strutt My Stuff For Stanroph
 
Pippa med ett väldigt efterlängtat gäng <3 Kommentarer

Välkommen alla små-pippisar, ser fram emot valpmingel om några veckor 😘
Tänk så glad Anne lär vara just nu i sin himmel ❤
Kram Ann-Sofie

Oj, vilket gäng som gömde sig i Pippas mage 😄 skönt att valpningen gick bra. Stort grattis till er och Pippa /Anna-Karin Bladh m familj


Kom ihåg


Trackback