Året då pusslet gick ihop

I måndags fyllde jag 29 år. Ingen speciell födelsedag direkt, men jag slogs av en väldigt speciell tanke. Jag undrar om inte mitt tjugoåttonde levnadsår var året då mycket föll på plats. Jag flyttade jag ihop med Niklas i en lägenhet som jag älskar, började på ett nytt jobb där jag stormtrivs, knöt nya vänskapsband och både Flamma och Tessa fanns vid min sida och fick vara friska. När jag tänker tillbaka tror jag att jag skrattat eller känt mig lycklig nästan varje dag det senaste året.
 
Men alla dagar har såklart inte varit lätta. Mitt tjogoåttonde år var också året då jag fick skiljas från Billy. Världens finaste, snällaste och ärligaste läromästare och kamrat. Med Billy fick jag göra en fantastisk resa uppleva saker som aldrig kommer igen., Med avskedet till honom var det som att avsluta ett kapitel av mitt liv. Jag är honom evigt tacksam, men nu väntar nya utmaningar och upplevelser.
 
Min tjugonionde födelsedag firades med en pannkakstårta. Mina favorittjjer fick såklart smaka en liten bit var. Jag tänkte mig en söt lite trånande bild men Tessa, som är konstant hungrig just nu, kunde inte hejda sig och studsade upp för att hugga sin bit. Flamma trodde inte sina ögon!