Välkommen!

 
Under mamma och pappas weekend i Spanien hann mamma med att åka ner till Malaga för att spendera några dagar hos Serena och Alfonso (kennel Terra Di Siena). Även dom var goda vänner till Anne och jag spenderade mycket tid hos dom när jag bodde hos Anne. Mamma har varit vänner med dom länge. Serena och Alfonso har varit snälla och tagit hand om Annes andra hund Pippa, Ch Goldenmill Strutt My Stuff For Stanroph, under tiden som mamma haft fullt upp med valpar och annat. 
 
Än så länge är det lite oklarheter kring vad hon ska kallas. Internationellt så är det inga konstigheter att heta Pippa, men i Sverige kanske det inte funkar lika bra. Just nu låter det åt att hon ska få kallas Poppy, men andra förslag har varit Vippa, Pippi osv. Eller har ni kanske något annat förslag? 
 
Pippa har snabbt vant sig vid flocken på Comine, och välkomnades av mammas hundar när hon anlände. Hon har fått se snö för första gången och springer glatt med de andra hundarna under promenaderna hemma på hygget! 

Till helgen ska hela familjen samlas på Stavtorp och det ska bli jättekul att få träffa henne. För mig blir det ett kärt återseende, jag visade nämligen henne till klassvinst som valp i England 2013. Men någon som jag vet kommer bli överlycklig är Maxi. Han ska äntligen få återförenas med sin bästis och fruga! 
 
Det känns som en stor lättnad och trygghet att ha henne här. Annes önskan var att mamma skulle ta hand om hennes hundar, och nu är hennes önskan uppfylld.
 
Mamma tillsammans med Pippa - Goldenmill Strutt My Stuff For Stanroph i Spanien
 
Hemma på hygget!
 
En nöjd tjej liggandes mitt i flocket hemma i köket.