Lindas påsk!

Precis som Jenny hade även jag en så fantastiskt härlig påsk. Jag lämnade allt som hade med plugg att göra i Linköping och njöt av familj, hundar och vänner i några dagar. Redan i torsdags tog jag tåget hem till mamma och pappa för att spendera ett dygn. Såklart hängde jag mest med hundarna. På fredagen packade jag och Toddy väskorna och hoppade på tåget till Stockholm för 2 dagar hos Ofelia.

Att få spendera två nätter hos Ofelia var så härligt. Hennes dotter VIlja (som även är min guddotter!!!) har hunnit bli hela 4 månader, så givetvis blev det en hel del häng med henne. Ofelias shiba Doris, som nyligen blivit ensamhund, blev glad över Toddys sällskap och det var härligt att ha gänget samlat igen. Vi hann med en shoppingtur på lördagen och även ett besök hos Ofelias föräldrar där det blev ett kärt återseende med två till shibor.

På söndagen kom Jenny (vilket hon redan skrivit) och umgicks ett tag innan det blev att åka tillbaka till Stavtorp igen. Lite tråkigt var det att lämna Ekerö, Ofelia och jag umgicks så intensivt under en så lång period i och med att vi jobbade med varandra och umgicks på fritiden, så det är lite tomt utan henne ibland. Men i sommar blir det Stockholm och SKK och då kan vi umgås som vanligt igen.

Flamma, Toddy, Tessa och i mitten Doris

I söndags tog jag med Debbie ut när Jenny skulle testa kråka på Flamma. Det var så härligt att få köra Debbie igen, hon har taggat till ordentligt och fått racerfart. Det var inga tveksamheter och hämtade två långa markeringar. Debbie är en väldigt mjuk hund, och behöver få tydliga bekräftelser på att hon gör ett bra jobb. Jag valde därför att lattja runt ordentligt efter varje hämtad apport, och det uppskattades och jag hoppas och tror att det även stärker hennes självförtroende!

I måndags vid lunch åkte jag tillbaka till Linköping igen. Men utan Toddy, han ska nämligen vara i Stockholm ett tag. Men det tar jag i ett annat inlägg!