Lilla Stockholm & Hundmässan

I helgen åkte mamma och jag till Stockholm för att delta på Lilla Stockholm samt Stockholm Hundmässa med prinsessan Debbie. Eftersom det var två dagar så kunde vi ta varsin dag för att visa henne! 
 
Debbie var anmäld i jaktklass båda dagarna, och det är en alldeles speciell känsla att få gå in med sin hund i den klassen. Ena dagen för domare Ann Carlström och dag nummer 2 Ewa Nielsen. Debbie är en underbar hund att visa. Hon är alltid glad, viftar energiskt på svansen och utstrålar en positivitet och glädje som får en att njuta av tiden i ringen. Stockholm var inget undantag! 

Debbie vann jaktklassen båda dagarna med CK. Placerades inte i bästa tik men i den konkurrensen är vi mer än nöjda med klassvinsterna över båda dagarna. Framförallt är nog både mamma och jag extra nöjda över hur hon hanterade miljön, golvet och att den där härliga svansen aldrig slutade vifta!

Tyvärr tog vi inga bilder under dagarna, det är en rörig miljö och oftast är det svårt att få fina bilder. När mamma kom hem var det en trött tjej som somnade på sin sköna dyna. Själv tog jag mig till Linköping och hämtade mina grabbar som varit hos världens bästa hundvakter, att återförenas med sina hundar är lika underbart varje gång! 

Debbie - Stanroph Sweet DreamsKommentarer

Kom ihåg


Trackback