Hej från Jenny, Flamma och Tessa

Om en knapp vecka är det jul och lite extra lediga dagar. Otroligt välkommet! Inför Stockholm Hundmässa blev det väldigt mycket jobb och eftersom jag numera arbetar med att skriva hundrelaterade texter för webb och facebook hela dagarna är motivationen inte alltid på topp att öppna datorn och blogga när jag väl landat hemma. Tråkigt tycker jag eftersom jag går miste om funktionen med bloggen som dagbok för att kunna blicka tillbaka. Så här kommer en liten uppdatering:
 
IGL Championship
Efter hundmässan fick jag i allafall checka ut totalt några dagar när mamma och jag flög till London för att se IGL Championship. En dröm för oss båda. Trampa lerfält och se retrievers kändes lite nostalgiskt och gav mersmak. Kanske kommer det en artikel från någon av oss i en rasklubbstidning så småningom...
 
Tessa tränar agility
Nåja, det kanske är att överdriva. Men sedan några veckor har jag hyrt en innomhushall med agilityhinder på tisdagskvällar. Och vid dessa tillfällen har faktiskt Tessa fått stå i fokus. Nu kan hon hoppa hinder och springa genom tunnlar i olika kombinationer. Flamma hänger med, är avundsjuk och får träna lite följsamhet och rallylydnad när Tessa behöver vilopaus.
 
Vi förbereder oss för löp
Både Tessa och Flamma har varit totalt avbarrade en tid men nu börjar de så sakteliga sätta lite päls igen och det kissas flera gånger varje promenad. Dessutom börjar Flamma kännas lugn och det är ett teckan jag känner igen vid här laget: när Flamma blir enkel att leva med är det löp på ingång.
 
Jag, mamma, Roy Maynard (Kennel Chinnordale) och 150 till går över en bro på IGL
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback