6 månader ♥

Maximillion, Maxi, Maximoo, Mooomin, Mumindjuret, Mackan... Kärt barn har många namn. Idag vill jag ägna ett inlägg till världens gosigaste Maximillion. Igår va det nämligen 6 månader sedan jag åkte till Arlanda för att hämta honom. Jag var SÅ nervös och pirrig, och lite rädd för hur jag skulle reagera när han kom. Och känslosamt blev det, när han drog mot mig när jag ropade hans namn och när han hoppade på mig för att bära min arm. Hur han hoppade vid min sida när vi gick ut från Arlanda. 

Maxi är en extremt gosig hund, han vill gärna vara så nära en som det bara går. Helst lägger han sitt huvud mot ens kind och sen sitter han bara där, och vill liksom kramas och ha närhet. Ute är han är vilding, full rulle och att få hämta tennisbollar är det bästa han vet. 

Att Maxi fick komma hit innebar otroligt mycket sorg, och länge sved det lite i mig varje gång han tittade på mig med sina vackra små ögon. Och den känslan kommer tillbaka ibland. Men Maxis ankomst innebar också otroligt mycket kärlek, och framförallt trygghet. Han är hemma nu, och han kommer aldrig flytta någonstans. Och varje gång man känner en saknad efter Anne, så finns han där och vill kramas ♥ 
 
GI CH Stanroph Si Maximillion De Terra Di SienaKommentarer

Kom ihåg


Trackback