Utepremiär för valparna

I måndags, när Tessas valpar var drygt tre veckor fick jag en ledig dag hemma med dem på Stavtorp. Vilken lyx! Solen sken och runt lunch hade all morgondagg torkat upp ordentligt. Då passade jag på att låta valparna bekanta sig lite med världen utomhus en liten stund.
 
Det är så roligt att ta ut valpar första gången. Först undersökte de gräset, sen stapplade de runt mig och sedan tog de ut svängarna mer och kollade in omgrvningen. Men att vara ute tog på krafterna att snart samlades de på filten jag tagit med ut. Så lät jag dem sova ute i den friska luften ett tag innan jag bar in dem igen.systrarnawidebeck.com

Nu har vi äntligen fått ordning på vår domän. Från och med idag hittar ni oss på www.systrarnawidebeck.com.
 
Har ni sett att SystrarnaWidebeck fått en egen facebook-sida? Gilla den gärna för att få notiser om när vi skrivit något nytt på bloggen! Vi kommer nog också då och då att lägga ut lite bilder eller videoklipp som vi bara publicerar på facebook. 
 Tessas valpar - 3 veckor

Syskonen Mick, Nicole, Natalie och Kate växer och är supersöta nu. De börjar kunna ta sig fram allt stadigare på sina ben och har fått testa äta (mosa) mat i en liten skål. I fredags filmade jag de här små snuttarna på dem. Då hade de två dagar kvar till att nå tre veckors ålder. Mitt hjärta smälter för Flammas småsyskon!