En söndag helt i min smak

Helgen som gick hade jag en sån där perfekt söndag. Sånna dagar förundras jag nästan av hur bra man kan ha det för sig själv - tillsammans med sina hundar. Ungefär såhär såg den perfekta söndagen ut:

Vaknade av mig själv strax innan klockan sju utan att alarmet hunnit ringa och kände mig pigg.

Gick ut en timme med Tessa och Flamma i ljuvligt morgonväder för att vara september. Med mig hade jag en fiskmås som Flamma fick testa hämta både på ett linjetag och i en sök-övning.

Lugn frukoststund för mig och hundar med solen instrilandes genom förstret.
 
En väldigt nöjd mås-apportör

Klockan 10 mötte vi Kicki Liljehöök och hennes kursare på Järvafältet. Flamma och jag skulle nämligen få gå med passiva på deras kurstillfälle. I två timmar fick vi gå med på linje, se massor med markeringskast och hundar i arbete. Vid ett par tillfällen la jag ut linjetag till Flamma som hon fick hämta efter en stunds fördröjning, men annars var det fotgående, stadga och passivitet som gälde för hela slanten. Lilla loppan skötte sig utmärkt!

Vid 12-tiden avrundade vi träningen med fika i solen och därefter fick Flamma sitta i bilen och smälta alla intryck medan jag tog ut en supertaggad Tessa för lite övningar.

En sväng förbi Stadium Outlet i Barkarby resulterade i en mössa inför hösten intåg och en ny regnjacka eftersom blixtlåset gett upp i min gamla.

Ett par timmar i soffan med middag och TV. Två däckade hundar utsträckta på golvet.

Kvällspass med en kråka som Flamma fick hämta på ett linjetag samt göra lite "bära-övningar" med.