Laddade batterier

Som heltidsarbetade hundägare blir man något av en expert på att lägga pussel med sin tid för att hinna med allt man vill göra. Lyckligtvis älskar jag att planera och är expert på att trycka in olika aktiviteter i mitt veckoschema, men eftersom även roliga aktiviteter kan bli stressande om man aldrig pausar gick jag från jobbet i fredags med en helt oplanerad helg framför mig.

Den oplanerade helgen ledde till restaurangmiddag med en vän, flera leriga hundpromenader, lördagsbrunch på IKEA, spelkväll men vänner, en sovmorgon, söndagsbrunch hemma i soffan och en joggingtur runt Råcksta träsk. Igår mötte jag även pappa i Södertälje för att lämna över Doris som löper och skulle hem till Stavtorp och när jag kom hem igen fick Flambolina sig ett renlighetsbad. Hon såg inte så värst smutsig ut men färgen på vattnet som rann av henne ska vi inte prata om...

Allt som allt, en härlig helg utan massa måsten som verkligen laddade batterierna. Imorse vaknade jag innan alarmet ringde och tittade ner på Flamma som fortfarande sov nedanför min säng. Nu är det bara hon och jag i några dagar och sedan inleder vi påsken med att åka till Rimbo och träna ihop med vänner.