Utan hundar en hel vecka

I helgen när Linda åkte hem till Stavtorp följde Tessa och Flamma med henne för att spendera en vecka hemma hos mamma och pappa på kennel Combine. I söndags spenderade jag och min snowboard nämligen en hel dag i bil på väg upp till Åre, och här blir jag kvar till på söndag.
 
Våra första två dagar har bjudit på jättefin åkning. Vissa backar är så långa att jag får mjölksyra i låren av att åka i ett svep ner och jag har rejält med träningsvärk nu. Speciellt efter gårdagen som involverade en hel del härlig åkning i lössnö. Känskaln av att glida fram på en snowboard på pudersnö är riktigt, riktigt fin och väl värd värken som följer!

Idag har det varit plusgrader och snöblandat regn. Om man jämför med gårdagen då backen kändes som en dansbana är dagens käsla mer som flugpapper. Därför avstod jag faktiskt eftermiddagens åkning. Innan har "hundledigheten" faktiskt känts lite lyxig men nu smyger sig saknaden sig på. Den snötäckta Åresjön utanför dörren hade varit fantastisk att låta Flamma springa lös på!