Världens bästa morbror - Enligt Flamman!

I veckan gick jag och Toddy över till Jenny för förbedera inför Jennys första middagsbjudning i lägenheten. Flamma blev mer än nöjd över att hennes morbror kom på besök... Lite FÖR glad så när jag gästerna kom fick Flamma och Toddy fortsätta kvällen på balkongen...!Flamman har tur att hennes morbror orkar med ett busfrö som henne.Årets sista femörehäng

Efter en vecka med alldeles för mycket jobb, soffköp (och kånkande upp för trapporna) och två middagsbjudningar - ja utöver den vanliga hundtiden såklart - är jag rätt mör och ser fram emot en lugn helg utan måsten.

Idag åker Tessa, Flamma och jag med Malin till Oxelösund för årets sista Femörehäng. Tjejerna ska få bada, gnaga ben och spana på sjöfåglar från bryggan. Jag längtar efer att sitta bredvid med dunväst och en kaffekopp i handen. Skärgård och mina tjejer, kan inte bli mycket bättre!
 
Såhär liten var Flambolina sist vi var på FemöreValpkurs med kråkapport

I söndags ledde Lena Karlsson det fjärde kurstillfället på kursen vi går för henne hemma på Stavtorp. Vi fick repetera inkallning med visselpipa och närsök. Flamma fick för försa gången leta upp en tennisboll istället för godis öck blev väldigt stolt över sitt fynd i buskaget.

Därefter fick vi gå upp i skogen och låta hundarna apportera en kråka. De övriga fick en markering med kråkan men Flamma kändes gasad redan vi lukten av kråkan så jag valde att lägga ut den åt henne och gå från den för att sedan skicka henne på den. Full fart ut och så full fart hem för att dela kråkan med mig och jag fick nästan tårar i ögonen för jag blir så stolt över min lilla Flamma.