Kennelträff imorgon

I skrivande stund sitter jag och slänger i mig lunchen framför datorn på jobbet. Efter jobbet idag drar Linda och jag direkt till Stavtorp för de sista förberedelsena inför morgondagens kennelträff. Det är verkligen sjukt kul att arrangera och att så många vill komma!

..men det är nog ibland svårt att förstå hur mycket arbete det är som ligger bakom det, allt ifrån att skicka ut inbjudningar, samla in svar, skriva program, boka funktionsbeskrivare och utställningsdomare, skriva program, ordna med mark, sätta ihop pärmar med protokoll, förbereda parkering, ordna för husvagnsgäster och besökare från utlandet, planera måltider, ordna utställningsrosetter och förbereda tävlingar. För att nämna ett gäng uppgifter. Sen på fredag väntar en heldag på Träskaten med instruktörsledd träning för en grupp och förberett träningsupplägg för en grupp. Puh, tur att vi är flera som delar på jobbet!

För min del kommer kennelträffen innebära fuktionsbeskrivning av Twiggy med landdelen på förmiddagen och vattendelen på eftermiddagen. På lunchen vill jag hinna mingla runt med Flamma. Och sen på fredagen är det dags för Tessa som ska delta i en av träningsgrupperna.