Vilken UNDERBAR dag!

Vissa dagar är bättre än andra här hemma. Visst njuter jag av tid på landet med valpar och hundar, men ibland saknar jag storstaden, lägenheten och jobbet. Men idag hade jag inte velat vara någon annanstans. 

Jag började morgonen med en lång frukost tillsammans med hundarna i köket. Jag tror att Jenny skrivit om det tidigare men det är så himla härligt när hundarna har fått frukost och varit ute, då har ingen av dom emot någon timmes sömn igen. Till och med valpen börjar gilla vår morgonstund. Jag kollade på ett nytt avsnitt av min favoritserie, pressade apelsinjuice och gjorde goda frukostmackor. 

Vid 10 hoppade jag på cykeln och tog Doris och Davy på en tur i solen. Vi cyklade vår långa allé (där det är bilförbud) och hundarna tog sig dopp i dikena under tiden. Efter vår tur hade Mille kommit och vi tog ut valparna en stund i solen innan vi samlade några vuxna + valpen för en tur i skogen. Debbie sprang som en tok och skuttade lycklig ut i träsket som fyllts med massa vatten, den valpen ÄLSKAR verkligen att bada, ska bli kul och se när hon börjar simma. 

Hemma igen så fick valparna lunch och sedan komma in för att sova några timmar. Även Mille och jag gjorde iordning lite lunch som vi sedan åt i vårt uterum. Uterummet är verkligen skönt nu när solen värmer upp! Mille packade ihop och rullade hemåt och jag tog ut alla hundar ute på gruset för att sätta igång lite trimning. Toddy fick finputs och även valpen. Sedan fick Doris hoppa upp på bordet, och det var verkligen dags för hennes del. Om man bara tittade på hennes tassar skulle man kunna tro att hon var en samojed eller nått. Katastof! Fin blev hon i alla fall och det finns ingen enklare hund att trimma. Hon fullkomligt ÄLSKAR att komma upp på trimbordet och njuter, hon blundar och snarkar lite smått under tiden som man klipper och borstar. Efter vad som känts som 30 minuter visade det sig att jag stått här ute i 2 timmar. Vi packade ihop alla saxar och nu ligger hundarna nöjda vid mina fötter i köket igen. Men snart är friden över... Vid 18 ringer matklockorna! 

Dom här var verkligen katastofala... Men blev väldigt nöjd med resultatet! 

Gänget tar en vilostund när Doris är på bordet!