En helg att minnas!

Jag känner mig fortfarande alldeles pirrig och lycklig när jag tänker tillbaka på helgen som jag haft tillsammans med Ofelia och våra hundar. Alla dessa timmar i bil och på färja var så värda efter alla skratt vi haft under helgen. Att resultaten sedan blev så bra hade vi nog aldrig kunnat drömma om.

Dagen började med att vi fick titta på clumber spaniel samt flattarna. Det regnade ett tag, men när det var dags för mig och Toddy att gå in i ringen hade solen kommit och marken torkat upp. Toddy var glad och pigg och kändes rolig att visa!


Min fantastiska Toddy! Hunden som kändes lite extra pirrigt att visa i helgen, jag ville så gärna vinna ett CACIB. Men att han skulle gå hela vägen och vinna championklassen, bli bästa hane, få CERT och CACIB, fortsätta med att vinna bäst i rasen och sedan avsluta dagen med att bli 3a i grupp 8 i finalringen... Det trodde jag aldrig!  


Jag visade även min Doris, hon var på ett strålande humör som alltid! Hon placerade sig på en andraplats i championklass på 4 tikar. Så jag var väldigt nöjd även med henne!


Ofelia hade också anledning att fira! Hennes shibor Kenzo och Doris blev nämligen BIR och BIM och Kenzo tog sista CACIBET och blev nu internationell champion. Han blev även utplockad i gruppen. Snacka om bra dag!


Framförallt så har våra hundar skött sig exemplariskt. Allt resande, timmar i bil, olika hotell, färja osv. Dom har alla tagit det med ro. Shiba-Doris har dock tyckt att vi varit lite tråkiga ibland, men med tanke på hennes unga ålder tycker jag att hon varit väldigt duktig.

Man känner sig lite smått mör idag efter 14 timmars resande igår, och mina käkar gör nästan ont efter allt skrattande. Ofelia och jag är lika knäppa båda två och det jag kommer minnas mest från den här resan är allt skrattande vi haft för oss!

Tack Ofelia för att du ville följa med mig. Det här måste vi verkligen göra om!