Ny tillfällig gäst i Blackeberg

Ikväll får Linda och jag en ny tillfällig gäst i vår lilla flock. Det är Saga, Combine Kind Regards, som vanligtvis bor hos Anne som kommer och bor hos oss några dagar när hennes familj är på semester. Saga är en dotter till vår gamle favorit Kevin, Stanroph Sandboy. Saga blir veteran i år och trots att hon är en mycket mer sansad hund än sin Kevin så har hon många likheter med sin far. Det ska bli mysigt att rå om henne några dagar.
Anne med Combine Kind Regards & Inga-Lill med Combine Key To My HeartEn i flocken!

Igår eftermiddag anlände jag och valparna äntligen till Arlanda. Det var två tysta små valpar som kom ut från "specialbagaget" i sin bur som jag sedan fick rulla på en bagagevagn till tullen. Där kollades chipnumren och vaccinering innan vi kunde gå ut för att möta Anita och Stefan, Marios nya ägare.
Väl ute var det två glada valpar som studsade på två ben innan vi alla satte oss i bilen för att åka hem till Stavtorp.
Valparna fick springa runt lite utomhus innan vi gick in för att äta. Dom fick vara med i köket med några av våra vuxna hundar och det var två nyfikna små valpar som kollade in alla små vråer. Ganska snart blev det dags för valparna att skiljas åt och Mario fick hoppa in i bilen med sin nya familj där han kommer ha ett underbart liv tillsammans med Anita, Stefan och deras Combine-hund Rocky, en son till Billy och Remy. 
Debbie nattades sedan efter sin långa resa tillsammans med Magda i ett lugnare rum och när jag kom ner imorse för att ge hundarna mat låg hon i ihoprullad som en liten boll bredvid Magda, och hade inte kissat eller ställt till med något annat bus. Idag har vi sedan haft en härlig dag ute i snön och inne i varma köket. Debbie är en fantastisk liten valp och jag tycker det är väldigt kul att hon fick komma och bo hos oss. Hon kommer verkligen bidra med energi och bus till vår familj. Hon är redan en i flocken och det känns som att hon alltid bott med oss och resten av gänget. Det ska verkligen bli kul att få se henne växa! 


Jenny, "Debbie" (Stanroph Sweet Dreams) och farmor "Magda"Hej från luften

Sitter för närvarande på flyget hem från Malaga, Spanien. Efter en minst sagt stressad morgon/förmiddag så känns det skönt att jag och valparna är i luften. Anne packade sin bur istället för mig vilket vi märkte när vi kommit fram till flygplatsen, hon och Bruno fick slänga sig i bilen och körs tillbaka och Kristof och jag stannade och checkade in mig och valparna. Det var på håret att de hann tillbaka för att scanna buren och sedan skicka iväg valparna, PUH!
Valparna tog allt väldigt lugnt och jag är väldigt glad att de har varandra. Flygresan ska ta 4 timmar och 25 minuter och jag längtar tills resan är över och att få ta ut valparna ur buren!